Uldkælderen – kvalitetsgarn til dig, der elsker at strikke og hækle

Hos Uldkælderen finder du et stort udvalg af kvalitetsgarn. 

Vi fører de nyeste strikke- og hækleopskrifter og har altid opskriftsbøger liggende i butikken, som du kan bladre i.

I Uldkælderen finder du et udvalg af opstrikkede modeller, så du kan få et indtryk af det færdige resultat og se eller prøve størrelser.

Køb også dine strikkepinde, rundpinde, hæklenåle og andet strikke- og hækletilbehør i butikken. 

”Uldkælderen sælger kvalitet. Jeg udvælger nøje mine garner og produkter og går uden om materialer og produkter, der ikke lever op til de høje kvalitetskrav, jeg har”
(Jytte, indehaver Uldkælderen)

Altid den rådgivning og hjælp, du har brug for

I Uldkælderen får du altid hjælp til at finde det rigtige garn – uanset om du er i tvivl om farve, garntype eller hvor mange bunder, du har brug for.  

Hvis det kniber med at læse opskriften, hjælper vi dig gerne.

Her er kaffe på kanden. Du er altid velkommen til at sætte dig i butikken med dine strikkepinde eller din opskrift, hvis du har brug for råd og vejledning til at komme i gang.

Mød Jytte – Uldkælderens ildsjæl

Uldkælderen ejes Jytte. Det er hende, du møder i butikken og til Uldkælderens strikkecafeer.

”Jeg har strikket, så længe jeg kan huske. Det giver mig ro at sidde med strikkepindene – og jeg bliver fyldt af glæde, når mit barnebarn, min søn, datter, søster eller mine niecer bruger det, jeg har strikket”.

Service og nærvær er nøgleord for Jytte.

 ”Det ligger mig meget på sinde at give alle en god oplevelse her i Uldkælderen. Ingen spørgsmål er dumme. Alle skal gå herfra og føle sig godt hjulpet på vej”.

”Uanset hvem, der kommer ind i Uldkælderen, lytter jeg til kundens spørgsmål og sporer mig ind på kundens ønsker. Sammen finder vi det rigtige garn eller en ny opskrift - og jeg synes altid det er sjovt at lytte til den personlige historie bag det projekt, som kunden skal i gang med”.

Jytte åbnede Uldkælderen i april 2016. Hun har indrettet butikken, så den fremstår lys, rummelig, og hyggelig.  

”Uldkælderen skal være et mødested for alle, der holder af at strikke og hækle. Derfor afholder jeg strikkecafeer - og butikken er indrettet med plads til, at kunder kan sætte sig og finde ro og inspiration i bøger og blade”.